Project shelter and center of coexistence rvt

Project shelter and center of coexistence

The project seeks to offer a welcoming environment that meets the needs of groups of up to twenty children and adolescents; maintaining as much as possible the resemblance to a residence. for this; the project proposes the creation of an area reserved for the housing of children and adolescents with an infrastructure similar to that of a residence. course and bazaar halls are set up in the semi-public area to enable actions that will aim to raise financial resources for the shelter. skate lane; polysports court; play park and toy library have the purpose of integrating the community with the local community. the shelter seeks to promote through semi-public and semi-private spaces the integration with the community without harming the privacy and security of other sectors. the project presented prioritizes the importance of integrating the shelter with the local community. for this; the creation of coexistence environments is proposed; culture and leisure with spaces of transitions between semi-public and semi-private and private. through the semi-private sector; the pedestrian of the local community will have access between two public roads; thus encouraging circulation by property. the coverage of the semi-private area receives a pergola in wood; allowing natural lighting which combined with the deck makes the environment more inviting; favoring community coexistence. rooms facing the balconies have glass walls that together with the pergola; create spaces filled with natural light. like this; one seeks beyond the reference of home; the valuation of the use of the shelter for both the occupants; as for the local community. contains plants - sections - elevations and volumetry of the whole. revit-rvt.

Cargando social...
Cargando report...
4.4kViews
Cargando tags...